Neal Morse Band, The - Alive Again

Neal Morse Band, The "Alive Again" Blu-Ray

Label: Radiant
Released: 2016
Style: Progressive Rock
Country: USA


DVD & 2 CD:
1. Alive Again Intro
2. The Call
3. Leviathan
4. The Grand Experiment
5. Harm´s Way
6. Bill´s Keyboard Solo
7. The Creation
8. There Is Nothing That God Can´t Change
9. Waterfall
10. Eric´s Gtr Solo
11. In The Fire
12. Alive Again
13. Rejoice
14. Oh Lord, My God
15. Reunion
16. King Jesus



Pärast suurepärast debüütplaati "The Grand Experiment" võttis The Neal Morse Band ette suurejoonelise maailmaturnee, koosseisus: Neal Morse, Mike Portnoy, Randy George, Eric Gillette ja Bill Hubauer. "Alive Againi" näol on üks turnee kontserditest - Holland, 06.03.2015 - jäädvustatud prog-rocki ajalukku.


Write a review

You need to login to use this feature.