Dream Theater - Live At Luna Park (Deluxe Edition)

Dream Theater "Live At Luna Park (Deluxe Edition)" Earbook 2DVD/Bluray/3CD

Label: Eagle Vision
Released: 2013
Style: Progressive Metal
Country: USA


BluRay / 2DVD / 3CD:
1. Bridges In The Sky
2. 6:00
3. The Dark Eternal Night
4. This Is The Life
5. The Root Of All Evil
6. Lost Not Forgotten
7. Drum Solo
8. A Fortune Of Lies
9. The Silent Man
10. Beneath The Surface
11. Outcry
12. Piano Solo
13. Surrounded
14. On The Back Of Angels
15. War Inside My Head
16. The Test That Stumped Them All
17. Guitar Solo
18. The Spirit Carries On
19. Breaking All Illusions
20. Metropolis Pt. 1
21. These Walls
22. Build Me Up Break Me Down
23. Caught In A Web
24. Wait For Sleep
25. Far From Heaven
26. Pull Me Under

Bonus features:
27. Documentary
28. Trailer
29. Behind The Scenes
30. Cartoon Intro
31. Outry In Multi-Angle



Massiivne ja luksuslik väljaanne Dream Theateri 2012. augustikuus Buenos Aireses antud kontserdist. Tegu on bändi esimeses kontsertlindistusega, millel mängib uus trummar Mike Mangini, kes asendas bändist 2010. aastal lahkunud Mike Portnoy´d.

Suuremõõduline kõvakaaneline raamat, mille kaante vahel kontserdist nii Blu-Ray, kaks DVD-d kui 3 CD-d!


Write a review

You need to login to use this feature.