Iron Maiden - En Vivo!

Iron Maiden "En Vivo!" Blu-Ray

Label: EMI
Released: 2012
Style: Heavy Metal
Country: United Kingdom


Live at Estadio Nacional, Santiago:
1. Satellite 15
2. The Final Frontier
3. El Dorado
4. 2 Minutes To Midnight
5. The Talisman
6. Coming Home
7. Dance Of Death
8. The Trooper
9. The Wicker Man
10. Blood Brothers
11. When The Wild Wind Blows
12. The Evil That Men Do
13. Fear Of The Dark
14. Iron Maiden
15. The Number Of The Beast
16. Hallowed Be Thy Name
17. Running Free

Bonus material:
- "Behind The Beast" documentary
- "Satellite 15… The Final Frontier" promo video (director´s cut)
- "The Making of Satellite 15… The Final Frontier" promo
- "The Final Frontier World Tour" Show Intro



2011. aasta aprillikuus enam kui 50,000-pealise Tshiili publiku ees antud ja salvestatud kontsertspektaakel!

Sisaldab ka 88-minutilist dokumentaali "Behind The Beast" ja üht-teist veel.


Write a review

You need to login to use this feature.