Cream - Royal Albert Hall

Cream "Royal Albert Hall" Blu-Ray

Label: Eagle Rock
Released: 2005
Style: Rock
Country: United Kingdom


1. I-m So Glad
2. Spoonful
3. Outside Woman Blues
4. Pressed Rat - Warthog
5. Sleepy Time Time
6. N-S-U
7. Badge
8. Politician
9. Sweet Wine
10. Rollin And Tumblin
11. Stormy Monday
12. Deserted Cities Of The Heart
13. Born Under A Bad Sign
14. We-re Going Wrong
15. Crossroads
16. Sitting On Top Of The World
17. White Room
18. Toad
19. Sunshine Of Your Love

Alternate takes:
- Sleepy Time Time
- We´re Going Wrong
- Sunshine Of Your Love




Cream = Eric Clapton, Jack Bruce ja Ginger Baker. Käesolev Blu-Ray´le talletatud kontsert koosneb 2005. aasta maikuus Londonis Royal Albert Hallis aset leidnud kontserdiseeria parimatest paladest.


Write a review

You need to login to use this feature.