Caliban - Gravity

Caliban "Gravity" CD

Label: Century Media
Released: 2016
Style: Metalcore
Country: Germany


1. Paralyzed
2. Mein schwarzes Herz
3. Who I Am
4. Left for Dead
5. Crystal Skies
6. Walk Alone
7. The Ocean´s Heart
8. brOKen
9. For We Are Forever
10. Inferno
11. No Dream Without a Sacrifice
12. Hurricane



Saksa metalcore´i au ja uhkus, kelle loomingusse viimasel ajal sulandunud ka palju melo-deathi elemente. "Gravity" on Calibani uusim kauamängiv.

Tavaline CD-versioon.


Write a review

You need to login to use this feature.