Cadaveria - In Your Blood

Cadaveria "In Your Blood" Digipak CD

Label: Season Of Mist
Released: 2007
Style: Extreme Gothic Metal
Country: Italy


1. 100.000 Faces
2. The Dream
3. Anagram
4. Memento Audere Semper
5. Laying in Black
6. Queen of Forgotten
7. Exorcism to Chaos
8. Uneven Like Clouds
9. Before the Apes Came
10. Virtual Escape from Tragedy
11. Atypical Suggestions by a Dead Artist
12. Enlightened



Itaalia õudusmetali valitsejanna on naasnud oma kolmanda kauamängivaga! Aastaid tagasi kultusbändist Opera IX lahku löönud Cadaveria ajab rida, mis ühendab endas heavy-, gothic- ja black-metali parimad omadused.


Write a review

You need to login to use this feature.