Crest Of Darkness - Evil Knows Evil

Crest Of Darkness "Evil Knows Evil" CD

Label: My Kingdom
Released: 2004
Style: Black/Death Metal
Country: Norway


1. Chapter One
2. Inexplicable Bloodthirstiness
3. From The Shadows
4. Black Hole Mystery
5. Power Of Hate
6. The Lust
7. As A Part Of Your Universe
8. Cosmic Terror
9. The Greatest Gift
10. Warhead 666



Ekstreem-metal Norramaalt, kus omapärasel moel segunevad black-, death- ja thrash-metal. Bändi neljas kauamängiv pärineb aastast 2004.


Write a review

You need to login to use this feature.