Cathedral - The Guessing Game

Cathedral "The Guessing Game" Slipcase 2CD

Label: Nuclear Blast
Released: 2010
Style: Stoner/Doom Metal
Country: United Kingdom


CD 1:
1. Immaculate Misconception
2. Funeral of Dreams
3. Painting in the Dark
4. Death of an Anarchist
5. The Guessing Game
6. Edwige´s Eyes
7. Cats, Incense, Candles & Wine

CD 2:
8. One Dimensional People
9. The Casket Chasers
10. La Noche del Buque Maldito (aka Ghost Ship of the Blind Dead)
11. The Running Man
12. Requiem for the Voiceless
13. Journeys into Jade



Legendaarne Briti stoner/doom-metali bänd Cathedral ei ilmuta vähimaidki väsimusmärke ning jätkabka aastal 2010 oma teekonda läbi suitsuse ja kergelt retrohõngulise rifimaastiku. Bändi üheksas kauamängiv "The Guessing Game" kujutab endast koguni duubelplaati!


Write a review

You need to login to use this feature.