Children Of Bodom - Blooddrunk

Children Of Bodom "Blooddrunk" CD

Label: Spinefarm
Released: 2008
Style: Extreme Heavy/Thrash Metal
Country: Finland


1. Hellhounds On My Trail
2. Blooddrunk
3. LoBodomy
4. One Day You Will Cry
5. Smile Pretty For The Devil
6. Tie My Rope
7. Done With Everything, Die For Nothing
8. Banned From Heaven
9. Roadkill Morning



Peale paari esimest minutit Children Of Bodomi 2008. aasta plaadilt "Blooddrunk" kinnistub arusaam, et see bänd oskab endiselt vaid ühte: tappa! Võimalik, et tegu on Bodomi siiamaani raskeima ja thrashilikuima albumiga.


Write a review

You need to login to use this feature.