Children Of Bodom - Halo Of Blood (Ltd.)

Children Of Bodom "Halo Of Blood (Ltd.)" Digipak CD/DVD

Label: Nuclear Blast
Released: 2013
Style: Melodic Extreme/Power Metal
Country: Finland


1. Waste of Skin
2. Halo of Blood
3. Scream for Silence
4. Transference
5. Bodom Blue Moon (The Second Coming)
6. The Days Are Numbered
7. Dead Man´s Hand on You
8. Damage Beyond Repair
9. All Twisted
10. One Bottle and a Knee Deep

11. Sleeping In My Car

DVD: Making of "Halo of Blood"



Children Of Bodomi jõuline ning nakatavalt kaasakiskuv sulam modernsest heavy-metalist, hüpermeloodiatest ning frontman Alexi Laiho kitarriakrobaatikast on taganud bändile staatuse, mis lubab neid julgelt määratleda ühena uuema metal-generatsiooni lipulaevadest.


Write a review

You need to login to use this feature.