Cannibal Corpse - A Skeletal Domain

Cannibal Corpse "A Skeletal Domain" LP (Picture Disc)

Label: Metal Blade
Released: 2014
Style: Death Metal
Country: USA


Side A:
1. High Velocity Impact Spatter
2. Sadistic Embodiment
3. Kill Or Become
4. A Skeletal Domain
5. Headlong Into Carnage
6. The Murderer´s Pact

Side B:
7. Funeral Cremation
8. Icepick Lobotomy
9. Vector Of Cruelty
10. Bloodstained Cement
11. Asphyxiate To Resuscitate
12. Hollowed Bodies



Ameerika death-metal-ikoon Cannibal Corpse esitleb uhkusega oma 13. stuudioalbumit, pealkirjaga "A Skeletal Domain". Kaksteist kolpapurustavat lugu bändile omases brutaalses, massiivses ja tehnilis-virtuoosses stiilis!

Picture Disc vinüül.


Write a review

You need to login to use this feature.