Dam - The Difference Engine

Dam "The Difference Engine" CD

Label: Candlelight
Released: 2007
Style: Death Metal
Country: United Kingdom


1. The Difference Engine
2. Eyeballing
3. Outside
4. Mirror-Image Ritual
5. Made Of Beasts
6. Gangrene. Purulence. Impact
7. A Wound That Never Heals
8. New Quest
9. This Has Nothing To Do With Apathy



Black- ning prog-metali mõjutustega death-metal noorelt Londoni bändilt. Võrdlusmomentidena tasuka eelkõige mainida selliseid nimesid nagu Loudblast, Gorguts, At The Gates või (viimaste plaatide) Death.


Write a review

You need to login to use this feature.