Deicide - When London Burns

Deicide "When London Burns" DVD

Label: Earache
Released: 2006
Style: Death Metal
Country: USA


1. Scars Of The Crucifix
2. They Are The Children Of The Underworld
3. Bastard Of Christ
4. When Satan Rules His World
5. Once Upon The Cross
6. Kill The Christian
7. Serpents Of The Light
8. Dead But Dreaming
9. Lunatic Of God`s Creation
10. Sacrificial Suicide
11. When Heaven Burns
12. Dead By Dawn
13. Behind The Light Thou Shall Rise
14. Deicide
15. Crucifixation
16. Christ Denied
17. Oblivious To Evil



2004. aasta novembrikuus Londonis salvestatud kontsert demonstreerib meile Deicide´i koosseisus: Glen Benton - vokaalil ja bassil, Steve Asheim trummidel, Jack Owen ning Dave Suzuki (Vital Remains) kitarridel.

Lisaks kontserdile leiab DVD-lt ka 30-minutilise dokumentaalfilmi "Behind The Scars".

Formaat: NTSC


Write a review

You need to login to use this feature.