Heavy Karaoke - Hits Of Iron Maiden

Heavy Karaoke "Hits Of Iron Maiden" DVD

Label: Heavy Karaoke
Released: 2006
Country: United Kingdom


1. Run to the Hills [TRAILER]
2. Aces High
3. Number of the Beast
4. 2 Minutes to Midnight
5. The Trooper
6. Can I Play with Madness
7. The Evil that Men Do
8. Fear of the Dark
9. Iron Maiden
10. Hallowed Be thy Name
11. Phantom of the Opera
12. Wrathchild
13. Wildest Dreams
14. Holy Smoke
15. Wasted Years



Bandoke on karaoke instrumentalistidele.
DVD:l on igast loost 8 eri võimalust kas mängida kitarri, bassi, loomulikult laulda ja kuulata kõike korraga.

Näiteid võimalustest:
- trummid, bass ja kitarr (laulad ise)
- trummid, kitarr ja laul (mängid ise bassi)
- trummid (ise laulad, sõber mängib bassi ja ema kitarri)
- trummid ja laul (tädi ja onu proovivad kitarri ja bassi)


Write a review

You need to login to use this feature.