Guns N´ Roses - Use Your Illusion II

Guns N´ Roses "Use Your Illusion II" DVD

Label: Geffen
Released: 1992
Style: Hard Rock
Country: USA


1. Introduction
2. You Could Be Mine
3. Drum Solo & Guitar Solo
4. Theme from "The Godfather"
5. Sweet Child o´ Mine
6. So Fine
7. Rocket Queen (w/ It Tastes Good, Don´t It?)
8. Move to the City
9. Knockin´ on Heaven´s Door
10. Estranged
11. Paradise City



1992. aastal Jaapani pealinnas Tokyos salvestatud kontserdi teine pool (esimene ilmus DVD-l "Use Your Illusion I") sisaldab hitte nagu "Knockin´ On Heaven´s Door" ja "Paradise City".


Write a review

You need to login to use this feature.