Axel Rudi Pell - One Night Live

Axel Rudi Pell "One Night Live" DVD

Label: SPV
Released: 2010
Style: Heavy/Power Metal
Country: Germany


Live at Rock Of Ages festival 2009:
1. Tear Down The Walls
2. Strong As a Rock
3. The Masquerade Ball / Casbah / Tales Of The Crown
4. Drum Solo
5. Rock The Nation
6. Temple Of The King
7. Mystica
8. Fool Fool / Eternal Prisoner



10 kaamera ning võimsa valgus-show´ga ülesvõetud kontsert aastast 2009, salvestatud Rock Of Ages´i festivalil, Saksamaal. Saundivalikus on nii Dolby Digital 2.0 kui Dolby Digital 5.0.


Write a review

You need to login to use this feature.