Eloy - The Vision, The Sword And The Pyre - Part I

Eloy "The Vision, The Sword And The Pyre - Part I" Digipak CD

Label: Artist Station
Released: 2017
Style: Progressive/Space Rock
Country: Germany


1. The Age Of The Hundred Years´ War
2. Domremy On The 6th Of January 1412
3. Early Signs... From A Longed For Miracle
4. Autumn 1428 At Home
5. The Call
6. Vaucouleurs
7. The Ride By Night... Towards The Predestined Fate
8. Chinon
9. The Prophecy
10. The Sword
11. Orleans
12. Les Tourelles
13. Why?



Tuntumaid Saksamaa prog-rock-bände Eloy tuli kokku aastal 1969 ning sai oma nime H.G. Wellsi "Ajamasinast" tuttava kauge tuleviku inimrassi järgi. Eloy loominguliseks eripäraks on tugevad mõjutused nii space-rockist (eriti just 1970. aastate loomingus) ning sümfoonilisest rockist.

"The Vision, The Sword And The Pyre - Part I" on bändi 2017. aasta stuudioalbum.


Write a review

You need to login to use this feature.