Forbidden - Point of No Return - The Best of Forbidden

Forbidden "Point of No Return - The Best of Forbidden" CD

Label: Century Media
Released: 1992
Style: Thrash Metal
Country: USA


1. Chalice of Blood
2. Out of Body (Out of Mind)
3. Feel No Pain
4. Step By Step
5. Off the Edge
6. One Foot in Hell
7. Through Eyes of Glass
8. Tossed Away
9. March into Fire
10. Victim of Changes (Judas Priest cover - live)



1992. aastal kurioossumina ilmunud best-of plaat. Forbidden´il oli seks ajaks ilmunud vaid 2 albumit, ent need mõlemad kuuluvad stiili klassikasse. "Point of No Return" sisaldabki just nendelt kahelt pärit lugusid, seega sisu osas on altminek igas mõttes välistatud.


Write a review

You need to login to use this feature.