Flaming Sideburns, The - Sky Pilots

Flaming Sideburns, The "Sky Pilots" CD

Label: Ranch
Released: 2001/2003
Style: Garage Rock
Country: Finland


1. Save Rock’n’Roll
2. Invisible Hands
3. Since the Beginning
4. Off the Direction
5. Pictures Far Behind
6. The Interpreter
7. Effect-O Tequila
8. Heavy Tiger
9. Let Me Take You Far
10. Into the Golden Shade
11. Submarine Sensation
12. Drive On.



Tõhus annus ehedat garage-rocki 1995. aastal Helsingis loodud bändi esituses.

Täispikk plaat aastast 2001. Kaastegevad Hellacoptersi, Hypnomeni ja Soundtrack Of Our Lives liikmed.


Write a review

You need to login to use this feature.