Fleshcrawl - Crawling In Flesh

Fleshcrawl "Crawling In Flesh" CD

Label: Black Mark
Released: 2005
Style: Death Metal
Country: Germany


1. Bloodred Massacre
2. Contribution Suicide
3. Necrophiliac (Slayer cover)
4. Inevitable End
5. The Messenger
6. From the Dead to the Living
7. Embalmed Beauty Sleep (Demilich cover)
8. Dark Dimension
9. Withering Life
10. Recycling the Corpses
11. Through the Veil of Dawn
12. Tomb of Memories
13. Disfigured
14. Nocturnal Funeral
15. Perpetual Dawn



Saksa death-metal-veteranid, kelle meloodiline looming ning saund on rootsilikumad kui Rootsi bändidel endil.

Käesolevaga tegu omamoodi best-of-kogumikuga, kus pea kõik lood on pärit Fleshcrawli neljalt esimeselt albumilt (ehk siis ajast, mil bänd oli plaadifirma Black Mark Productions hõlma all).


Write a review

You need to login to use this feature.