Grave Digger - Return Of The Reaper (Ltd.)

Grave Digger "Return Of The Reaper (Ltd.)" Digibook 2CD

Label: Napalm
Released: 2014
Style: Heavy/Power Metal
Country: Germany


1. Return of the Reaper
2. Hell Funeral
3. War God
4. Tattooed Rider
5. Resurrection Day
6. Season of the Witch
7. Road Rage Killer
8. Grave Desecrator
9. Satan´s Host
10. Dia De Los Muertos
11. Death Smiles At All Of Us
12. Nothing To Believe

Bonus CD:
1. The Emperors Death (Bonus)
2. Rebel of Damnation (Bonus)
3. The Roundtable (Acoustic live)
4. The Dark of the Sun (Acoustic live)
5. The Curse of Jaques (Acoustic live)
6. The Ballad of Mary (Acoustic live)
7. The Last Supper (Acoustic live)
8. Yesterday (Acoustic live)
9. Rebellion (Acoustic live)
10. Heavy Metal Breakdown (Acoustic live)



Grave Digger naasis 2014. aastal ühe oma tugevama albumiga, raske kui kurat ning tagasi juurte juurde. Tegu sügava kummardusega bändi klassikutele nagu "Heavy Metal Breakdown" (1984), "Witch Hunter" (1985) ja "The Reaper" (1993).

Limiteeritud digibook-ümbrises duubel-CD.


Write a review

You need to login to use this feature.