Gilmour, David - Live At Pompeii

Gilmour, David "Live At Pompeii" Digibook 2CD

Label: Sony Music
Released: 2017
Style: Progressive Rock
Country: United Kingdom


CD 1:
1. 5 A.M.
2. Rattle That Lock
3. Faces Of Stone
4. What Do You Want From Me
5. The Blue
6. The Great Gig In The Sky
7. A Boat Lies Waiting
8. Wish You Were Here
9. Money
10. In Any Tongue
11. High Hopes
12. One Of These Days

CD 2:
1. Shine On You Crazy Diamond
2. Fat Old Sun
3. Coming Back To Life
4. On An Island
5. Today
6. Sorrow
7. Run Like Hell
8. Time / Breathe (In The Air) (reprise)
9. Comfortably Numb



David Gilmour naaseb käesoleva kontserdiga kohta, mis märgilise tähtsusega nii maailma kui Pink Floydi ajaloos. Just sealsamas Pompeii amfiteatris võeti enam kui 45 aastat tagasi üles Floydi legendaarne kontsertfilm "Live At Pompeii". Nüüd kõlasid seal aga lood David Gilmouri enda särava soolokarjääri varasalvest (pluss mõned Floydi klassikudki).



Write a review

You need to login to use this feature.