God Dethroned - The Toxic Touch

God Dethroned "The Toxic Touch" CD

Label: Metal Blade
Released: 2006
Style: Death Metal
Country: Netherlands


1. Faithless
2. Hating Life
3. 2014
4. Falling Down
5. On Wings of Pestilence
6. The Day You Died
7. Away From Emptiness
8. Macabre World
9. Typhoid Mary
10. Fail to Exist



"The Toxic Touch" on Hollandi supergrupi jaoks justkui vaimne puhastumine - uued mõjud, tehnikad ja lookirjutamise maneerid. Lisaks veel parim produktsioon, mis God Dethroned´il eales olnud.


Write a review

You need to login to use this feature.