Hatesphere - The Sickness Within

Hatesphere "The Sickness Within" Digipak CD

Label: SPV
Released: 2005
Style: Thrash/Death Metal
Country: Denmark


1. The White Fever
2. The Fallen Shall Rise In A River Of Blood
3. Reaper Of Life
4. Sickness Within
5. Murderous Intent
6. The Coming Of Chaos
7. Bleed To Death
8. Heaven Is Ready To Fall
9. Seeds Of Shame
10. Chamber Master
11. Marked By Darkness



Taani modernse thrash/death-metali lipulaev. Mõjutused nii vanakooli thrash-metalist, hardcore´ist, rokist kui brutaalsest death-metalist on oskuslikult segatud kokku plahvatusohtlikuks seguks.


Write a review

You need to login to use this feature.