Iron Maiden - Maiden England ´88

Iron Maiden "Maiden England ´88" 2CD

Label: EMI
Released: 2013
Style: Heavy Metal
Country: United Kingdom


CD 1:
1. Moonchild
2. The Evil That Men Do
3. The Prisoner
4. Still Life
5. Die With Your Boots On
6. Infinite Dreams
7. Killers
8. Can I Play With Madness
9. Heaven Can Wait
10. Wasted Years

CD 2:
11. The Clairvoyant
12. Seventh Son of a Seventh Son
13. The Number of the Beast
14. Hallowed Be Thy Name
15. Iron Maiden
16. Run to the Hills
17. Running Free
18. Sanctuary



Iron Maideni legendaarne 1988. aasta kontsert esmakordselt 2CD formaadis! Materjal salvestati lindile kahel väljamüüdud kontserdil Birminghami N.E.C. Arenal bändi kodumaal Suurbritannias, kui käimas oli "Seventh Son Of A Seventh Son" plaadi maailmaturnee.


Write a review

You need to login to use this feature.