Immortal - Pure Holocaust

Immortal "Pure Holocaust" CD

Label: Osmose
Released: 1993
Style: Black Metal
Country: Norway


1. Unsilent Storms In The North Abyss
2. A Sign For The Norse Hordes To Ride
3. The Sun No Longer Rises
4. Frozen By Icewinds
5. Storming Through Red Clouds And Holocaustwinds
6. Eternal Years On The Path To The Cemetary Gates
7. As The Eternity Opens
8. Pure Holocaust



"Pure Holocaust" on album, mida võib julgelt pidada üheks Norra black-metali-alustalaks ühes Mayhemi "De Mysteriis Dom Sathanase" ja Darkthrone´i "Transilvanian Hungeriga". Marutavalt kiire, külm, toores, samas omal moel ka meloodiline black-metal. Klassika Immortali niigi silmatorkavas ja olulises loomingus!


Write a review

You need to login to use this feature.