Iggy Pop - Skull Ring

Iggy Pop "Skull Ring" CD

Label: Virgin
Released: 2003
Style: Punk Rock
Country: USA


1. Little Electric Chair
2. Perverts in the Sun
3. Skull Ring
4. Superbabe
5. Loser
6. Private Hell
7. Little Know It All
8. Whatever
9. Dead Rock Star
10. Rock Show
11. Here Comes the Summer
12. Motor Inn
13. Inferiority Complex
14. Supermarket
15. Til Wrong Feels Right
16. Blood on Your Cool



Iggy Popi 2003. aastal ilmunud sooloalbumil "Skull Ring" mängib erinevate lugude taustaks tervelt viis erinevat ja nimekat bändi: The Stooges, Green Day, The Trolls, Sum 41 ja Peaches.


Write a review

You need to login to use this feature.