Job For A Cowboy - Sun Eater

Job For A Cowboy "Sun Eater" Digipak CD

Label: Metal Blade
Released: 2014
Style: Death Metal
Country: USA


1. Eating the Visions of God
2. Sun of Nihility
3. The Stone Cross
4. The Synthetic Sea
5. A Global Shift
6. The Celestial Antidote
7. Encircled by Mirrors
8. Buried Monuments
9. Worming Nightfall



Tugev annus intellektuaalset ja tehnilist death-metalit. Job For A Cowboy üllatab taas - bänd on oma deathcore-juurte juurest tulnud pika tee! Neljas kauamängiv.


Write a review

You need to login to use this feature.