Jucifer - L´Autrichienne

Jucifer "L´Autrichienne" CD

Label: Relapse
Released: 2008
Style: Experimental Rock
Country: USA


1. Blackpowder
2. Thermidor
3. To Earth
4. Deficit
5. Champ De Mars (US2640873104)
6. Fall of the Bastille
7. To the End
8. Armada
9. L´autrichienne
10. Behind Every Great Man
11. October
12. Birds of a Feather
13. Traitors
14. The Law of Suspects
15. Noyade
16. The Mountain
17. Window (Where the Sea Falls Forever)
18. Fleur De Lis
19. Procession a la Guillotine
20. Coma
21. The Assembly



Relapse Recordsi kataloogi iseloomustab suure hulga hallist massist eristuvate bändide olemasolu. Jucifer on üks nendest - duo (mees-naine) muusikat võiks hädapärast proovida kirjeldada kui meloodilist indie/garage rocki a la White Stripes, elementidega sludge´ist ning stoner-rockist kuni grindcore´ini.


Write a review

You need to login to use this feature.