Jimi Hendrix Experience, The - Electric Ladyland (40th Anniversary Collector´s Ed.)

Jimi Hendrix Experience, The "Electric Ladyland (40th Anniversary Collector´s Ed.)" Slipcase CD/DVD

Label: Geffen
Released: 1968/2008
Style: Psychedelic Blues/Hard Rock
Country: USA


1. ... And The Gods Made Love
2. Have You Ever Been (To Electric Ladyland)
3. Crosstown Traffic
4. Voodoo Chile
5. Little Miss Strange
6. Long Hot Summer Night
7. Come On (Let The Good Times Roll)
8. Gypsy Eyes
9. Burning Of The Midnight Lamp
10. Rainy Day, Dream Away
11. 1983 ... (A Merman I Should Turn To Be)
12. Moon, Turn The Tides... Gently, Gently Away
13. Still Raining, Still Dreaming
14. House Burning Down
15. All Along The Watchtower
16. Voodoo Child (Slight Return)

DVD: At Last... The Beginning: The Making Of Electric Ladyland



Tähistamaks 40. aasta möödumist The Jimi Hendrix Experience´i kolmanda ja ühtlasi ka viimase stuudioalbumi ilmumisest on plaadifirma Geffen selle rokiklassikasse kuuluva teose uuesti välja andnud ning varustanud selle boonus-DVDga, millel dokumentaal "At Last... The Beginning: The Making Of Electric Ladyland".


Write a review

You need to login to use this feature.