Lay Down Rotten - Reconquering The Pit

Lay Down Rotten "Reconquering The Pit" CD

Label: Metal Blade
Released: 2007
Style: Death Metal
Country: Germany


1. Anarchic Outburst
2. Reconquering the Pit
3. Sound of Breaking Bones
4. Bitter Thoughts
5. New Mechanic Human Phenomena
6. Demons Breed
7. Nihil
8. Unholy Alliance
9. All of This Pain



Saksamaalt pärinev Lay Down Rotten mängib death-metalit, milles on suurepäraselt ühendatud Euroopa (eelkõige Rootsi) meloodilise ja USA (a la Six Feet Under) brutaalse ja gruuvika death-metali omadused.


Write a review

You need to login to use this feature.