Megadeth - The System Has Failed

Megadeth "The System Has Failed" CD

Label: Sanctuary
Released: 2004
Style: Thrash/Heavy Metal
Country: USA


1. Blackmail The Universe
2. Die Dead Enough
3. Kick The Chair
4. The Scorpion
5. Tears In A Vial
6. I Know Jack
7. Back In The Day
8. Something That I´m Not
9. Truth Be Told
10. Of Mice And Men
11. Shadow Of Deth
12. My Kingdom



Megadethi suureks thrash-metal-tagasitulekuks tituleeritud album aastast 2004. Vahepealsed eksperimenteerimised on unustatud, paljude arvates tegu Megadethi vihaseima plaadiga pärast "Countdown To Extinctioni".


Write a review

You need to login to use this feature.