Bolt Thrower - The IVth Crusade

Bolt Thrower "The IVth Crusade" CD

Label: Earache
Released: 1992
Style: Death Metal
Country: United Kingdom


1. The IVth Crusade
2. Icon
3. Embers
4. Where Next To Conquer
5. As The World Burns
6. This Time It´s War
7. Ritual
8. Spearhead
9. Celestial Sanctuary
10. Dying Creed
11. Through The Ages (Outro)



Barbaarselt massiivne ning üdini sõjatemaatiline death-metal legendaarse Briti tankidiviisi esituses. Bändi neljas kauamängiv, ilmumisaastaks 1992.


Write a review

You need to login to use this feature.