Motörhead - Orgasmatron

Motörhead "Orgasmatron" 2CD

Label: Sanctuary
Released: 1986/2010
Style: Heavy/Speed Metal
Country: United Kingdom


1. Deaf Forever
2. Nothing Up My Sleeve
3. Ain´t My Crime
4. Claw
5. Mean Machine
6. Built for Speed
7. Ridin´ with the Driver
8. Doctor Rock
9. Orgasmatron

CD 2 - bonus tracks:
1. On The Road (live B-side of "Deaf Forever" 12")
2. Steal Your Face (live B-side of "Deaf Forever" 12")
3. Claw (alternative version)

The Kerrang! Wooargh Weekender (Live From Caister, Great Yarmouth 13.10.84.)
4. Stay Clean
5. Heart Of Stone
6. Nothing Up My Sleeve
7. Metropolis
8. Killed By Death
9. Ace Of Spades
10. Steal Your Face
11. (We Are) The Road Crew
12. Motörhead
13. Bomber
14. Overkill



Motörheadi seitsmes album "Orgasmatron" lükkas bändi pärast kriitikute poolt heakskiidetud, ent loodetud eduta jäänud "Another Perfect Day´d" taas kiirtee vasakpoolseimale rajale. Ainus Motörheadi album, kus trumme mängib Pete Gill.


Write a review

You need to login to use this feature.