Agnostic Front - Warriors

Agnostic Front "Warriors" CD

Label: Nuclear Blast
Released: 2007
Style: Hardcore/Thrash/Punk
Country: USA


1. Addiction
2. Dead To Me
3. Outraged
4. Warriors
5. Black And Blue
6. Change Your Ways
7. For My Family
8. No Regrets
9. Revenge
10. We Want The Truth
11. By My Side
12. Come Alive
13. All These Years
14. Forgive Me Mother



New Yorgi hardcore´i skene nägu ja südametunnistus. Agnostic Front naasis 2007. aastal oma üheksanda albumiga ning ei ilmuta vähimaidki väsimuse märke. Karm laks old-school hardcore´t!!!


Write a review

You need to login to use this feature.