Necrophobic - Mark Of The Necrogram

Necrophobic "Mark Of The Necrogram" CD

Label: Century Media
Released: 2018
Style: Black/Death Metal
Country: Sweden


1. Mark of the Necrogram
2. Odium Caecum
3. Tsar Bomba
4. Lamashtu
5. Sacrosanct
6. Pesta
7. Requiem for a Dying Sun
8. Crown of Horns
9. From the Great Above to the Great Below
10. Undergången



Rootsi meloodilise black/death-metali suurnimede hulka kuuluv Necrophobic on tagasi pärast nelja aasta pikkust pausi! Bändi ridades on tagasi vokalist Anders Strokirk ning bändi kaanepildi joonistas legendaarne Necrolord isiklikult.


Write a review

You need to login to use this feature.