Nine Inch Nails - Hesitation Marks

Nine Inch Nails "Hesitation Marks" Digipak CD

Label: Null Corporation
Released: 2013
Style: Industrial Rock
Country: USA


1. The Eater of Dreams
2. Copy of A
3. Came Back Haunted
4. Find My Way
5. All Time Low
6. Disappointed
7. Everything
8. Satellite
9. Various Methods of Escape
10. Running
11. I Would for You
12. In Two
13. While I´m Still Here
14. Black Noise



Ameerika industriaalilegendi kaheksas stuudioalbum! Võrdlemisi suure saladuskatte all valminud album sündis Trent Reznori koostöös produtsentide Atticus Rossi ja Alan Moulderiga. Tegu on NINi esimese uue loominguga viimase viie aasta jooksul.


Write a review

You need to login to use this feature.