One Man Army And The Undead Quartet - Error in Evolution (Ltd.)

One Man Army And The Undead Quartet "Error in Evolution (Ltd.)" Digipak CD

Label: Nuclear Blast
Released: 2007
Style: Death/Thrash Metal
Country: Sweden


1. Mine for the Taking
2. Knights in Satan´s Service
3. Such a Sick Boy
4. The Supreme Butcher
5. The Sun Never Shines
6. See Them Burn
7. Nightmare in Ashes and Blood
8. He´s Back (The Man Behind The Mask) (Alice Cooper cover)
9. Heaven Knows No Pain
10. Hail the King

Bonus tracks:
11. Killing Machine (Live)
12. Public Enemy No 1 (Live)
13. So Grim So True So Real (Live)



10 loo jagu hirmtugevat thrash/death-metalit! One Man Army And The Undead Quarteti kandvaks jõuks on mees nimega Johan Lindstrand, kes tuntud eelkõige Crown Of Thornsi/The Crowni eks-solistina.

"Error In Evolution" on One Man Army teine stuudioalbum. Limiteeritud digipak-versioon kolme boonuslooga.


Write a review

You need to login to use this feature.