Orange Goblin - Healing Through Fire (Ltd.)

Orange Goblin "Healing Through Fire (Ltd.)" CD/DVD

Label: Mayan
Released: 2007
Style: Doom/Stoner Metal
Country: United Kingdom


1. The Ballad Of Solomon Eagle
2. Vagrant Stomp
3. The Ale House Braves
4. Cities Of Frost
5. Hot Knives And Open Sores
6. Hounds Ditch
7. Mortlake (Dead Water)
8. They Come Back (Harvest Of Skulls)
9. Beginners Guide To Suicide

Bonus DVD: Live footage from London, 2006
1. Some You Win, Some You Lose
2. Quincy The Pigboy
3. Getting High On The Bad Times
4. The Ballad Of Solomon Eagle
5. Hot Magic, Red Planet
6. Round Up The Horses
7. They Come Back (Harvest Of Skulls)
8. Your World Will Hate This
9. Blue Snow
10. Scorpionica



Stoner-rocki teada-tuntumaid lipulaevu. Orange Goblini muusikas segunevad psühhedeelne stoner-rock ning Black Sabbathile iseloomulik proto-doom.

OG kuuenda kauamängiva limiteeritud versioon sisaldab boonus-DVDd, millel täispikk kontsert 2006. aasta Londoni kontserdiga.


Write a review

You need to login to use this feature.