Page & Plant - Walking Into Clarksdale

Page & Plant "Walking Into Clarksdale" CD

Label: Mercury
Released: 1998
Style: Hard Rock
Country: United Kingdom


1. Shining In The Light
2. When The World Was Young
3. Upon A Golden Horse
4. Blue Train
5. Please Read The Letter
6. Most High
7. Heart In Your Hand
8. Walking Into Clarksdale
9. Burning Up
10. When I Was A Child
11. House Of Love
12. Sons Of Freedom



1998. aastal ilmunud plaat, mida teoreetiliselt võiks vabalt lugeda ka esimeseks Led Zeppelini kauamängivaks pärast bändi lagunemist 1980. aastal, kuivõrd nii laulja Robert Plant kui kitarrist Jimmy Page on siin oma jõud taasühendanud.


Write a review

You need to login to use this feature.