Testament - First Strike Still Deadly (Ettetellimine / Pre-order)

Testament "First Strike Still Deadly (Ettetellimine / Pre-order)" Digipak CD

Label: Nuclear Blast
Released: 2001/2018
Style: Thrash Metal
Country: USA


1. First Strike Is Deadly
2. Into The Pit
3. Trial By Fire
4. Disciples Of The Watch
5. The Preacher
6. Burnt Offerings
7. Over The Wall
8. The New Order
9. The Haunting
10. Alone In The Dark
11. Reign Over Terror



ILMUB 26.01. Ettetellimishind kehtib piiratud aja jooksul!

Uussalvestused viiest "The Legacy" ja viiest "The New Order" albumitel ilmunud loost. "First Strike..." lindistussessioon tõi kokku endised ja toonased Testamenti liikmed, sealhulgas Steve "Zetro" Sousa.

2018. aasta uusväljaanne. Uus kujundus!


Write a review

You need to login to use this feature.