Testament - Live At The Fillmore

Testament "Live At The Fillmore" Gatefold 2LP

Label: Nuclear Blast
Released: 1995/2018
Style: Thrash Metal
Country: USA


1. The Preacher
2. Alone in the Dark
3. Burnt Offerings
4. A Dirge
5. Eerie Inhabitants
6. The New Order
7. Low
8. Urotsukidōji
9. Into the Pit
10. Souls of Black
11. Practice What You Preach
12. Apocalyptic City
13. Hail Mary
14. Dog Faced Gods
15. Return to Serenity (acoustic)
16. The Legacy (acoustic)
17. Trail of Tears (acoustic)



Kontsertalbum aastast 1995, lindistatud San Franciscos. Kolm viimast lugu on aga poolakustilised töötlused Testamendi enda vanematest paladest.

2018. aasta uusväljaanne. Uus kujundus!


Write a review

You need to login to use this feature.