Therion - Beloved Antichrist (Ltd.)

Therion "Beloved Antichrist (Ltd.)" Digibook 3CD

Label: Nuclear Blast
Released: 2018
Style: Symphonic/Operatic Metal
Country: Sweden


CD 1:
1. Turn for Heaven
2. Where Will You Go?
3. Through Dust Through Rain
4. Signs Are Here
5. Never Again
6. Bring Her Home
7. The Solid Black Beyond
8. The Crowning of Splendour
9. Morning Has Broken
10. Garden of Peace
11. Our Destiny
12. Anthem
13. The Palace Ball
14. Jewels from Afar
15. Hail Caesar
16. What Is Wrong?
17. Nothing But My Name

CD 2:
1. The Arrival of Apollonius
2. Pledging Loyalty
3. Night Reborn
4. Dagger of God
5. Temple of New Jerusalem
6. The Lions Roar
7. Bringing the Gospel
8. Laudate Dominum
9. Remaining Silent
10. Behold Antichrist
11. Cursed by the Fallen
12. Ressurection
13. To Where I Weep
14. Astral Sophia
15. Thy Will Be Done

CD 3:
1. Shoot Them Down
2. Beneath the Starry Skies
3. Forgive Me
4. The Wasterland of My Heart
5. Burning the Palace
6. Prelude to War
7. Day of Wrath
8. Rise to War
9. Time Has Come / Final Battle
10. My Voyage Carries On
11. Striking Darkness
12. Seeds of Time
13. To Shine Forever
14. Theme of Antichrist



Väita, et Therioni uusim kauamängiv "Beloved Antichrist" on võimas ning hingestatud eepos, oleks albumi ilmselge alahindamine! Bändiliider Christofer Johnssoni hallid ajurakud on seekord maha saanud millegi tõeliselt erilisega isegi Therioni enda skaalal. Tegu on kolmeosalisega ning kolmetunnise rock-ooperiga, mis põhineb 19. sajandi vene filosoofi Vladimir Solovjovi teosel "Lühike jutustus Antikristusest".

3CD Digibook-ümbrises, mille vahel ka 48-lk plaadiraamat.


Write a review

You need to login to use this feature.