Artillery - The Face Of Fear (ILMUB 16.11.)

Artillery "The Face Of Fear (ILMUB 16.11.)" LP

Label: Metal Blade
Released: 2018
Style: Thrash Metal
Country: Denmark


Side A:
1. The Face of Fear
2. Crossroads to Conspiracy
3. New Rage
4. Sworn Utopia
5. Through the Ages of Atrocity
6. Thirst for the Worst

Side B:
7. Pain
8. Under Water
9. Preaching to the Converted
10. Mind of No Return
11. Doctor Evil



ILMUB 16.11. Ettetellimishind kehtib piiratud aja jooksul!

Üheksas stuudioalbum ühelt 1980. aastate Euroopa olulisemalt thrash-metal-bändilt. Artillery pärineb samalt maalt, mis kinkis meile Lars Ulrichi - Taanist.


Write a review

You need to login to use this feature.