Bowie, David - Stage

Bowie, David "Stage" Trifold 3LP

Label: Parlophone
Released: 1978/2018
Style: Art Rock
Country: United Kingdom


Side A:
1. Warszawa
2. "Heroes"
3. What in the World

Side B:
4. Be My Wife
5. The Jean Genie
6. Blackout
7. Sense of Doubt

Side C:
8. Speed of Life
9. Breaking Glass
10. Beauty and the Beast
11. Fame

Side D:
12. Five Years
13. Soul Love
14. Star
15. Hang On to Yourself
16. Ziggy Stardust
17. Suffragette City (Previously unreleased)

Side E:
18. Art Decade
19. Alabama Song
20. Station to Station

Side F:
21. Stay
22. TVC 15



David Bowie teine kontsertalbum, lindisatud "Isolar II" tuuri raames ning ilmunud algselt aastal 1978.

2018. aasta vinüül-uusväljaanne. Tegu on täiendatud versiooniga, mis ilmus aasta varem "A New Career in a New Town (1977–1982)" box-setis - nüüd siis saadaval ka eraldi!


Write a review

You need to login to use this feature.