Zappa, Frank - Freak Out!

Zappa, Frank "Freak Out!" CD

Label: Zappa Records
Released: 1966/2012
Style: Rock
Country: USA


1. Hungry Freaks, Daddy
2. I Ain´t Got No Heart
3. Who Are The Brain Police?
4. Go Cry On Somebody Else´s Shoulder
5. Motherly Love
6. How Could I Be Such A Fool
7. Wowie Zowie
8. You Didn´t Try To Call Me
9. Any Way The Wind Blows
10. I´m Not Satisfied
11. You´re Probably Wonderin Why I´m Here
12. Trouble Every Day
13. Help, I´m A Rock
14. It Can´t Happen Here
15. The Return Of The Son Of Monster Magnet



1966. aastal ilmunud debüütalbum ansamblilt The Mothers Of Invention - bandelt, kelle nimi seostub teadjamatele alati Frank Zappa nimega. Plaati on tihtilugu peetud üheks rock-muusika esimeseks kontseptuaalalbumiks, läbivaks temaatikaks Zappa satiiriline arusaam Ameerika popkultuurist.


Write a review

You need to login to use this feature.