Anchoress, The - Confessions of a Romance Novelist

Anchoress, The "Confessions of a Romance Novelist" Digipak 2CD

Label: K-Scope
Released: 2016
Style: Indie/Art Rock
Country: Wales


CD 1:
1. Long Year
2. What Goes Around
3. Doesn´t Kill You
4. You And Only You feat. Paul Draper
5. One For Sorrow
6. P.S. Fuck You
7. Popular
8. Bury Me
9. Intermission (Notes To The Editor)
10. Waiting To Breathe
11. Chip On Your Shoulder
12. Confessions Of A Romance Novelist

CD 2:
1. You And Only You (Acoustic version)
2. Bury Me (Acoustic version)
3. Long Year (Acoustic version)
4. Popular (Acoustic version)
5. What Goes Around (Acoustic version)



Walesi multiinstrumentalisti ja loovisiku Catherine Anne Davies´i alter ego 2016. aasta debüütalbum uues ja erilises kuues. Album on rüütatud Digipak-ümbrisesse ning varustatud viieloolise lisaplaadiga (akustilised versioonid). Lisaks 16-lk plaadiraamat.


Write a review

You need to login to use this feature.