Queen - Forever

Queen "Forever" CD

Label: Virgin
Released: 2014
Style: Rock
Country: United Kingdom


1. Let Me In Your Heart Again
2. Love Kills (The Ballad)
3. There Must Be More To Life Than This (William Orbit Mix)
4. It´s A Hard Life
5. You´re My Best Friend
6. Love Of My Life
7. Drowse
8. Long Away
9. Lily Of The Valley
10. Don´t Try So Hard
11. Bijou
12. These Are The Days Of Our Lives
13. Las Palabras De Amor (The Words Of Love)
14. Who Wants To Live Forever
15. A Winter´s Tale
16. Play The Game
17. Save Me
18. Somebody To Love
19. Too Much Love Will Kill You
20. Crazy Little Thing Called Love



Kogumikalbum, mille reklaamlauseks on "A collection of 20 timeless love songs". Sisaldab lugusid, mille bänd "enne oli unustanud" (jutt käib siis Queeni klassikalistest vanematest best-of-kogumikest).


Write a review

You need to login to use this feature.