Queensryche - Operation: Mindcrime

Queensryche "Operation: Mindcrime" CD

Label: EMI
Released: 1988/2003
Style: Progressive/Heavy Metal
Country: USA


1. I Remember Now
2. Anarchy-X [MySpace]
3. Revolution Calling
4. Operation: Mindcrime
5. Speak
6. Spreading the Disease
7. The Mission
8. Suite Sister Mary
9. The Needle Lies
10. Electric Requiem
11. Breaking the Silence
12. I Don´t Believe in Love
13. Waiting For 22
14. My Empty Room
15. Eyes of a Stranger

Bonus tracks:
16. The Mission (live)
17. My Empty Room (live)



1981. aastal kokku tulnud USA rühmitus Queensryche kuulub kõhklusteta nende teedrajavate bändide sekka, kes segasid edukalt kokku heavy-metalit ning progressiivset rocki. Bändi karjääri absoluutseks tipuks on album "Operation: Mindcrime", millele teised albumid rajavad tugeva vundamendi.

Sarjast "Queensryche remastered".


Write a review

You need to login to use this feature.