Rage - The Devil Strikes Again (Ltd.)

Rage "The Devil Strikes Again (Ltd.)" Digipak 2CD

Label: Nuclear Blast
Released: 2016
Style: Heavy/Power Metal
Country: Germany


1. The Devil Strikes Again
2. My Way
3. War
4. The Final Curtain
5. Ocean Full of Tears
6. Deaf, Dumb and Blind
7. Spirits of the Night
8. Times of Darkness
9. The Dark Side of the Sun
10. Back on Track

Bonus CD:
1. Bring Me Down
2. Into the Fire
3. Requiem
4. Bravado (Rush cover)
5. Slave to the Grind (Skid Row cover)
6. Open Fire (Y&T cover)



Saksa heavy/power-veteran Rage on tagasi vihase ja jõulise uue albumiga. Bändi liider Peavy Wagner on enda ümber koondanud uue löögirusika ning "The Devil Strikes Again" on selle esimeseks lahingtegevuseks.

Limiteeritud Digipak 2CD.


Write a review

You need to login to use this feature.